Facilitati recreative

Home Activitati-recreative

Caminul de batrani EMPATHY

Facilitati recreative

La Caminul de batrani Empathy, oferim o varietate de facilitati recreative pentru varstnicii nostri. De asemenea, organizam activitati recreative regulate, cum ar fi jocuri de societate, activitati de arta si muzica, iesiri in afara caminului si evenimente sociale. In plus, oferim programe de nutritie si hidratare personalizate pentru a ne asigura ca rezidentii nostri primesc o dieta sanatoasa si echilibrata si sunt hidratati in mod adecvat. Acordam o atentie deosebita ingrijirii personalului si a nevoilor individuale ale fiecarui rezident, prin intermediul serviciilor de ingrijire personala si asistenta medicala. Ne straduim sa cream un mediu cald si primitor pentru rezidentii nostri, unde se pot simti in siguranta, iubiti si ingrijiti.

Fiecare rezident va beneficia de:

Petrecere a timpului liber prin jocuri de societate (sah, table, remi, carti de joc, domino, etc.);
Plimbari in parcurile situate in apropierea caminului;
Excursii periodice pentru vizitarea obiectivelor turistice dorite (manastiri, muzee, etc.);
Ore de desen si lucru manual;
Program de seara cu muzica la pian, cinema sau lectura;
Petreceri organizate cu ocazia zilei de nastere, onomastice si sarbatori religioase;
Ori de cate ori bunicii doresc sa comunice cu cei din familie, caminul le asigura acces nelimitat la internet si telefon.

Seniorii nostri pot participa la evenimente sportive, petreceri, serbari ale zilelor de nastere, dar si organizare de mese festive.

Confortul rezidentilor

Confortul rezidenților este o prioritate pentru Caminul de bătrâni Empathy. Ne asigurăm că fiecare rezident se simte confortabil și în siguranță prin oferirea unui mediu curat și îngrijit, camere spațioase și bine echipate și servicii de ingrijire personalizate pentru fiecare rezident in parte.

De asemenea, oferim o varietate de activități și programe, precum și facilități de recreere, cum ar fi o bibliotecă, un salon de coafură și un centru de fitness, pentru a ajuta rezidenții să se simtă activi și implicați.

In plus, ne asiguram ca rezidentii nostri au acces la servicii medicale de calitate si o echipa de ingrijire dedicata si preocupata de binele lor.

In concluzie, Caminul de batrani Empathy se asigura ca rezidentii sa se simta confortabil si in siguranta, oferind un mediu curat si ingrijit, servicii personalizate si activitati si facilitati care sa contribuie la o viata activa si implinita.

Serviciile caminului

La Caminul de batrani Empathy, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate pentru rezidentii nostri. Acestea includ asistenta medicala si ingrijire personala, activitati si programe sociale, mese nutritive si delicioase, si facilitati moderne pentru odihna si relaxare. Ne straduim sa intelegem si sa raspundem nevoilor individuale ale fiecarui rezident si sa oferim un mediu sigur si primitor pentru toti. In plus, incurajam si sprijinim participarea varstnicilor in activitati si programe care le sustin starea de bine si continua dezvoltare personala.

0786 300 500