Despre noi

Home Ingrijire medicala

Caminul de batrani EMPATHY

Ingrijire medicala

La Căminele Empathy, avem grijă de tine prin intermediul personalului nostru medical, care îți oferă următoarele servicii:

Supraveghere specializată: Personalul nostru dedicat de îngrijire și medical (asistente și infirmiere) oferă o supraveghere permanentă, asigurându-se că ești în siguranță și că nevoile tale sunt îndeplinite în mod corespunzător.

Medic psihiatru: În echipa noastră, avem un medic psihiatru specializat în îngrijirea persoanelor în vârstă. Acesta este disponibil pentru a oferi evaluări și tratamente adecvate pentru sănătatea ta mentală și emoțională.

Primul ajutor: Echipa noastră medicală este pregătită să ofere primul ajutor în caz de urgențe sau incidente neașteptate. Suntem aici pentru a răspunde prompt și eficient la orice situație de urgență care poate apărea.

Administrarea medicamentelor: Asistenta medicală se asigură că medicamentele prescrise de medicul tău sunt administrate în mod corect și conform programului stabilit. Ne asigurăm că primești medicamentele necesare la momentul potrivit, având grijă de sănătatea și siguranța ta.

La Căminele Empathy, ne străduim să oferim o îngrijire medicală completă și atentă, astfel încât să te simți în siguranță și protejat în fiecare zi. Echipa noastră medicală este aici pentru tine, asigurându-se că toate nevoile tale sunt îndeplinite cu profesionalism și compasiune.

Confortul rezidentilor

Confortul rezidenților este o prioritate pentru Caminul de bătrâni Empathy. Ne asigurăm că fiecare rezident se simte confortabil și în siguranță prin oferirea unui mediu curat și îngrijit, camere spațioase și bine echipate și servicii de ingrijire personalizate pentru fiecare rezident in parte.

De asemenea, oferim o varietate de activități și programe, precum și facilități de recreere, cum ar fi o bibliotecă, un salon de coafură și un centru de fitness, pentru a ajuta rezidenții să se simtă activi și implicați.

In plus, ne asiguram ca rezidentii nostri au acces la servicii medicale de calitate si o echipa de ingrijire dedicata si preocupata de binele lor.

In concluzie, Caminul de batrani Empathy se asigura ca rezidentii sa se simta confortabil si in siguranta, oferind un mediu curat si ingrijit, servicii personalizate si activitati si facilitati care sa contribuie la o viata activa si implinita.

Serviciile caminului

La Caminul de batrani Empathy, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate pentru rezidentii nostri. Acestea includ asistenta medicala si ingrijire personala, activitati si programe sociale, mese nutritive si delicioase, si facilitati moderne pentru odihna si relaxare. Ne straduim sa intelegem si sa raspundem nevoilor individuale ale fiecarui rezident si sa oferim un mediu sigur si primitor pentru toti. In plus, incurajam si sprijinim participarea varstnicilor in activitati si programe care le sustin starea de bine si continua dezvoltare personala.

0786 300 500