Ingrijire Personala

Home Ingrijire personala

Caminul de batrani EMPATHY

Ingrijire personala

Fiecare senior va beneficia de:
Cosmetician/barbier.
Baie generala de doua ori pe saptamana. Serviciile de ingrijire corporala si cosmetica (tuns, barbierit, manichiura, vopsit, etc)
Toaletare zilnica
Toaletarea rezidentilor ori de cate ori este nevoie.
Atentie sporita in cazul rezidentilor purtatori de scutec.

Caminul de batrani Empathy oferă o gamă completă de servicii de îngrijire personală pentru rezidenții noștri, incluzând asistență cu nevoile personale, precum igiena și îmbrăcămintea, precum și servicii de administrare a medicamentelor și monitorizarea stării de sănătate. De asemenea, oferim servicii de asistență cu mersul, transferul și mobilizarea, pentru a asigura siguranța și confortul rezidenților noștri. Personalul nostru bine pregătit și dedicat este disponibil non-stop pentru a răspunde la nevoile rezidenților și pentru a le oferi suportul de care au nevoie pentru a-și menține independența și bunăstarea.

Confortul rezidentilor

Confortul rezidenților este o prioritate pentru Caminul de bătrâni Empathy. Ne asigurăm că fiecare rezident se simte confortabil și în siguranță prin oferirea unui mediu curat și îngrijit, camere spațioase și bine echipate și servicii de ingrijire personalizate pentru fiecare rezident in parte.

De asemenea, oferim o varietate de activități și programe, precum și facilități de recreere, cum ar fi o bibliotecă, un salon de coafură și un centru de fitness, pentru a ajuta rezidenții să se simtă activi și implicați.

In plus, ne asiguram ca rezidentii nostri au acces la servicii medicale de calitate si o echipa de ingrijire dedicata si preocupata de binele lor.

In concluzie, Caminul de batrani Empathy se asigura ca rezidentii sa se simta confortabil si in siguranta, oferind un mediu curat si ingrijit, servicii personalizate si activitati si facilitati care sa contribuie la o viata activa si implinita.

Serviciile caminului

La Caminul de batrani Empathy, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate pentru rezidentii nostri. Acestea includ asistenta medicala si ingrijire personala, activitati si programe sociale, mese nutritive si delicioase, si facilitati moderne pentru odihna si relaxare. Ne straduim sa intelegem si sa raspundem nevoilor individuale ale fiecarui rezident si sa oferim un mediu sigur si primitor pentru toti. In plus, incurajam si sprijinim participarea varstnicilor in activitati si programe care le sustin starea de bine si continua dezvoltare personala.

0786 300 500