SERVICII

Home Servicii

Caminul de batrani EMPATHY

SERVICII, BENEFICII SI FACILITATI

Serviciile noastre la Caminul de batrani Empathy cuprind servicii de ingrijire personalizate, care țin cont de nevoile individuale ale fiecărui rezident, activități variate cum ar fi programe de exerciții fizice, activități creative, programe de socializare și excursii, asistență medicală de specialitate prin colaborarea cu medici și alți profesioniști din domeniul medical, program de terapie prin intermediul animalelor de companie, mese delicioase și nutriționale, preparate cu ingrediente proaspete și acces la facilități moderne si confortabile.

Camin de batrani Empathy cuprinde servicii de ingrijire personalizate, care țin cont de nevoile individuale ale fiecărui rezident, activități variate cum ar fi programe de exerciții fizice, activități creative, programe de socializare, asistență medicală de specialitate prin colaborarea cu medici și alți profesioniști din domeniul medical, program de terapie prin intermediul animalelor de companie, mese delicioase și nutriționale, preparate cu ingrediente proaspete și acces la facilități moderne si confortabile.

Centrul de ingrijire pentru batrani EMPATHY

SERVICII

Este foarte important sa facem diferenta dintre camin si azil. Noi percepem caminul ca pe o casa parinteasca, nu ca pe un loc de refugiu, rece si chinuitor.
La Caminul de Batrani „EMPATHY”, calitatea, siguranta si ingrijirea rezidentilor sunt prioritatile noastre principale. In fiecare zi, seniorii care locuiesc cu noi ne invata ce inseamna sa traim o viata deplina. In fiecare zi, povestile lor ne inspira.

Facilitati interior

Camere aerisite: 12
Grupuri sanitare: 9
Camere cu 2, 3, 4 si 5 locuri.
Mobilier modern
Sonerie la pat pentru fiecare rezident.
Paturi medicale.
Fiecare camera dispune de televizor LCD.
Climatizare pe fiecare etaj.

FACILITATI EXTERIOR

Curtea interioara este intinsa pe o suprafata de 1500 de metri patrati.
Gradina exterioara foarte primitoare si frumos amenajata.
Seniorii se pot relaxa si bucura de soare pe terasa dotata cu mese, scaune si balansoare, un loc ideal pentru odihna si socializare

NUTRITIE SI HIDRATARE

Fiecarui rezident in parte i se va stabili un program de nutritie, in functie de starea sa de sanatate, de catre un medic nutritionist.
Rezidentilor li se vor oferi 3 mese principale pe zi, cu gustari intre ele.Beneficiem de bucatarie proprie, astfel putem asigura ca hrana este proaspata si gatita de un personal calificat.

INGRIJIRE MEDICALA

Ingrijire si asistenta medicala 24/7.
Personal medical este calificat si certificat.
Colaboram cu medici de diferite specializari, in functie de nevoile rezidentilor.
Evaluare periodica de catre medici de specialitate
Kinetoterapie, masaj reflexoterapie.
Servicii de recuperare fizica

INGRIJIRE PERSONALA

Fiecare senior va beneficia de: Cosmetician/barbier. Baie generala de doua ori pe saptamana. Toaletarea rezidentilor ori de cate ori este nevoie. Atentie sporita in cazul rezidentilor purtatori de scutec. Servicii de menaj si spalatorie. Igienizarea camerei.

ACTIVITATI RECREATIVE

“Mens sana,in corpore sano”(Minte sanatoasa,intr-un corp sanatos)
Incercam sa stimulam rezidentii nostri prin diferite activitati educationale si distractive pentru a-i tine in permanenta activi si implicati.
Seniorii nostri pot participa la evenimente sportive, petreceri, serbari ale zilelor de nastere, dar si organizare de mese festive.

Caminul EMPATHY

Un loc pe care sa il poti numi ACASA

Misiunea

Misiunea căminului de bătrâni Empathy este de a optimiza potențialul persoanelor cu deficiențe cognitive prin crearea unui mediu sigur, activ și prietenos, prin îndeplinirea dorințelor rezidenților noștri de înțelegere și semnificație, prin urmărirea creșterii personale și profesionale și prin oferirea liniștii în tot ceea ce facem

Viziunea

Viziunea noastra la Caminul de batrani Empathy este de a oferi un mediu de îngrijire de calitate, care să sprijine nevoile fizice, mentale și sociale ale rezidenților noștri. Dorim să le oferim oportunități de a se menține activi și conectați cu lumea din jur, și să le oferim îngrijire și suport în toate etapele vieții lor.

Experienta

Experiența la căminul de bătrâni Empathy se concentrează pe îmbunătățirea calității vieții rezidenților noștri, prin oferirea unui mediu sigur, confortabil și stimulativ. Varstnicii noștri vor avea acces la o gamă largă de activități, cum ar fi programe de exerciții fizice, activități creative, programe de socializare etc.

camin de batrani Bucuresti

Ne puteti contacta de Luni - Duminica intre orele : 09:00 - 19:00

TELEFON

0786 300 500

0786 300 500