Facilitati recreative

Home Activitati-recreative

Caminul de batrani EMPATHY

Facilitati recreative

La Căminele de Bătrâni Empathy, ne asigurăm că rezidenții noștri se bucură de o varietate de facilități recreative menite să le ofere experiențe pline de satisfacție și distracție. În plus, organizăm activități recreative regulate, care îi invită pe rezidenți să se bucure de momente de socializare și divertisment. Iată câteva dintre facilitățile și evenimentele pe care le oferim:

Jocuri de societate: Ne asigurăm că rezidenții noștri au acces la o selecție diversă de jocuri de societate, cum ar fi șah, table, remi, cărți de joc, domino și altele. Aceste jocuri sunt excelente pentru petrecerea timpului liber și stimularea mintală.

Plimbări în parcuri: Caminul nostru este amplasat în apropierea unor parcuri frumoase, oferind rezidenților noștri ocazia de a se bucura de aerul curat și de frumusețea naturii în timpul plimbărilor.

Excursii periodice: Organizăm excursii în destinații dorite, cum ar fi mănăstiri și muzee, pentru a oferi rezidenților noștri ocazia de a se bucura de noi experiențe și de a explora frumusețea locurilor.

 

Seniorii nostri pot participa la evenimente sportive, petreceri, serbari ale zilelor de nastere, dar si organizare de mese festive.

Activități de artă și muzică: Oferim ore de desen și lucru manual, oferind rezidenților noștri o modalitate creativă de a-și exprima talentele artistice. De asemenea, organizăm programe de seară cu muzică la pian, proiecții de filme sau sesiuni de lectură, care aduc bucurie și relaxare în viața rezidenților.

Petreceri și evenimente speciale: Organizăm petreceri speciale pentru a celebra zilele de naștere, onomastice și sărbătorile religioase. Aceste evenimente aduc un sentiment de comunitate și bucurie în rândul rezidenților noștri.

Comunicare și conectivitate: În orice moment dorit, rezidenții noștri pot comunica cu membrii familiei lor, având acces nelimitat la internet și la servicii de telefonie.

La Căminul de Bătrâni Empathy, promovăm implicarea activă și bucuria în viața rezidenților noștri. Organizăm evenimente sportive, petreceri și serbări în cinstea zilelor de naștere, iar mesele festive aduc un sentiment de bucurie și camaraderie. Ne străduim să oferim experiențe memorabile și să creăm un mediu vibrant și plin de viață pentru seniorii noștri.

Seniorii nostri pot participa la evenimente sportive, petreceri, serbari ale zilelor de nastere, dar si organizare de mese festive.

Confortul rezidentilor

Confortul rezidenților este o prioritate pentru Caminul de bătrâni Empathy. Ne asigurăm că fiecare rezident se simte confortabil și în siguranță prin oferirea unui mediu curat și îngrijit, camere spațioase și bine echipate și servicii de ingrijire personalizate pentru fiecare rezident in parte.

De asemenea, oferim o varietate de activități și programe, precum și facilități de recreere, cum ar fi o bibliotecă, un salon de coafură și un centru de fitness, pentru a ajuta rezidenții să se simtă activi și implicați.

In plus, ne asiguram ca rezidentii nostri au acces la servicii medicale de calitate si o echipa de ingrijire dedicata si preocupata de binele lor.

In concluzie, Caminul de batrani Empathy se asigura ca rezidentii sa se simta confortabil si in siguranta, oferind un mediu curat si ingrijit, servicii personalizate si activitati si facilitati care sa contribuie la o viata activa si implinita.

Serviciile caminului

La Caminul de batrani Empathy, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate pentru rezidentii nostri. Acestea includ asistenta medicala si ingrijire personala, activitati si programe sociale, mese nutritive si delicioase, si facilitati moderne pentru odihna si relaxare. Ne straduim sa intelegem si sa raspundem nevoilor individuale ale fiecarui rezident si sa oferim un mediu sigur si primitor pentru toti. In plus, incurajam si sprijinim participarea varstnicilor in activitati si programe care le sustin starea de bine si continua dezvoltare personala.

0786 300 500