Despre noi

Home Despre noi

Caminul de batrani EMPATHY

Despre noi

La Căminul de bătrâniEMPATHY„, ne dedicăm oferim o experiență de viață de calitate pentru părinții și bunicii dumneavoastră. Înțelegem luarea deciziei de a plasa un părinte sau bunic într-un cămin de bătrâni poate fi dificilă, dar noi suntem aici va oferim toată susținerea și îngrijirea de care au nevoie.

Activitățile recreative și sociale organizate regulat, ajută la menținerea minții și a corpului activi, astfel încât părinții și bunicii dumneavoastră se simtă împliniți și fericiți, în timp ce sunt îngrijiți, iubiți, ascultați, înțeleși și îngrijiți personal. În plus, alimentația sănătoasă și echilibrată, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui rezident, cu meniuri diversificate și gustoase, care le ofere rezidenților un stil de viață sănătos și se simtă iubiți și îngrijiți.

Misiunea

Misiunea căminului de bătrâni Empathy este de a optimiza potențialul persoanelor cu deficiențe cognitive prin crearea unui mediu sigur, activ și prietenos, prin îndeplinirea dorințelor rezidenților noștri de înțelegere și semnificație, prin urmărirea creșterii personale și profesionale și prin oferirea liniștii în tot ceea ce facem. Prin protejarea rezidenților fără a-i inhiba, prin implicarea cu ei în moduri pozitive care îi ajută să se reconecteze cu ceilalți și cu ei înșiși și prin furnizarea unui mediu plin de dragoste și compasiune care sprijină creșterea și bunăstarea fiecărei persoane care lucrează, vizitează și trăiește în caminul nostru.

Viziunea

Viziunea noastră pentru căminul de bătrâni Empathy este de a fi recunoscut ca lider în îngrijirea persoanelor cu deficiențe cognitive, prin oferirea unui mediu de îngrijire de calitate înaltă, prin promovarea independenței și autonomiei rezidenților noștri. Concepția noastră este de a deveni un model de referință pentru alte cămine de bătrâni, prin implementarea unor practici inovatoare și prin angajamentul nostru continuu de a oferi cele mai bune servicii posibile pentru rezidenții noștri.

0786 300 500