Galerie foto

Home Galerie foto

Caminul de batrani EMPATHY

Str. Cetinei Nr 4

camin batrani ilfov

Indiferent daca este vorba de parinte ori bunic, trebuie sa aiba parte de o batraneste unde primeste grija si respect.

Caminul de batrani Empathy este o oază de liniște și confort pentru rezidenții noștri. Imaginează-ți o casă plină de viață și de dragoste, în care fiecare persoană este tratată cu respect și înțelegere. La Empathy, ne concentrăm pe îngrijirea completă a persoanelor în vârstă, oferind servicii de asistență medicală, îngrijire personală, prepararea mesei și curățenie.
Dar nu ne oprim doar la acestea, ne asigurăm că rezidenții noștri să se simtă implicați și activi, prin programe de terapie ocupațională, socializare și activități de grup, precum și excursii și evenimente speciale.
Facilitățile noastre, cum ar fi sala de fitness, sala de lectură, biblioteca, sala de mese și grădina, oferă oportunități pentru rezidenți să se bucure de viață la maxim.
Este un loc unde poti găsi pace și înțelegere, unde fiecare persoană este valorizată și iubită. Vino să descoperi lumea Empathy, acasă pentru rezidenții noștri.

Caminul de batrani EMPATHY

Orhideelor Nr. 4

Planul nostrueste acela de a ne perfectiona şi dezvolta în continuare pe plan local cu certitudinea ca putem oferi cele mai bune condiţii de îngrijire celor care au nevoie acum sau in viitorul apropiat ca sens firesc al vietii.

Scopul nostru este să asigurăm persoanelor în vârstă şi celor care necesită o atenţie sporită din cauza dificultăţilor de sănătate o îngrijire completă şi condiţii corespunzătoare în care pot parcurge cu demnitate restul drumului vieţii. Obiectivul principal este furnizarea unor servicii complexe, prin intermediul cărora îngrijirea zilnică a beneficiarilor să fie adaptată la nevoile acestora, atât din punct de vedere al confortului, îngrijirii sănătăţii fizice, a sănătăţii mintale, dar şi a terapiei ocupaţionale.

0786 300 500