Azil București – ce faci dacă seniorul este abuzat?

Abuzul și neglijarea unui senior poate să fie o situație întâlnită mai ales în cazul în care ai ales un azil București în grabă și nu te-ai informat suficient. Nimeni nu se așteaptă ca o astfel de situație să se întâmple chiar în cazul seniorilor pe care i-ai lăsat cu toată încrederea la căminul respectiv. Totuși, dacă te confrunți cu o astfel de situație sau bănuiești că ar putea fi vorba despre o astfel de situație este important să te asiguri că iei măsurile potrivite.

Ce trebuie să faci dacă suspectezi un abuz la un azil București?

Atunci când suspectezi că se petrec o serie de abuzuri și bunicul sau părintele tău mereu se plânge de personal, este momentul să încerci să afli ce se petrece mai exact. Pentru a putea lua măsuri, îți recomandăm să aduni dovezi, să discuți cu ceilalți rezidenți, să contactezi un avocat și să rezolvi cu mutarea într-un alt azil București unde să fie tratat corespunzător. Cel mai important este să nu aștepți în cazul în care suspectezi că se întâmplă o astfel de situație. Notează orice posibil semn și colaborează cu specialiști în domeniu care te pot îndruma către soluțiile potrivite.

azil București

Alege serviciile potrivite pentru a te asigura de bunăstarea bunicilor

Un vârstnic poate să fie foarte vulnerabil și merită să fie îngrijit corespunzător. Tocmai de aceea, pentru a evita serviciile de joasă calitate și să te asiguri că va fi tratat cu respect, este esențial să alegi un azil București care să răspundă la toate cerințele în materie de condiții, facilități și mod de a trata rezidenții. La Seniore vei putea găsi mereu un personal care este implicat și știe să trateze toți rezidenții cu respectul cuvenit. Atunci când vei vizita acest cămin pentru vârstnici îți vei putea da seama cu ușurință că vârstnicii sunt veseli și au parte de tot ceea ce este mai bun pentru a le însenina iarna vieții. Mai multe detalii despre acest cămin vei putea găsi accesând website-ul www.seniore.ro.