Azil de bătrâni- opțiunea cea mai bună

Perioada vieții cea mai grea este bătrânețea. Este grea atât pentru cei în cauză dar și pentru aparținători. Care este cea mai bună variantă de a ne ajuta bunicii? Alegerea unui azil de bătrâni nu este tocmai ușoară. Trebuie să ne asigurăm că au tot confortul și servicii de cea mai bună calitate.

Starea lor de sănătate, șubrezită de trecerea anilor este deseori o problemă majoră. De aceea cea mai bună alegere este un azil de bătrâni privat, unde cei în vârstă sunt foarte bine tratați. Personalul este bine pregătit, au medici specialiști care tratează atât bătrânii cu afecțiuni minore, cât și pe cei cu afecțiuni grave. O problemă majoră o constituie acei bătrâni bolnavi de Alzheimer care necesită o atenție deosebită din partea personalului medical.

Într-un azil de bătrâni este foarte important că fiecare persoană să aibă intimitatea sa, de aceea ei sunt cazați în camere în funcție de afecțiunile pe care le au, într-un mediu plăcut și modern dotat. Bătrânii pot face activități diverse, variate, în funcție de preferințe și de indicațiile medicale pe care le au.

Personalul și serviciile să fie de cea mai bună calitate, mesele zilnice și gustările dintre mese proaspăt pregătite și personalizate de nutriționist în funcție de afecțiuni.

Azil de bătrâni

Azil de bătrâni Empathy

Alegerea cea mai bună este azilul Empathy situat în Domnești județul Ilfov. La noi vii cu amintirile și lucrurile personale. De restul se ocupă personalul. Beneficiezi de asistență medicală, bucătărie profesională, supraveghere video.                          

Profesionalismul personalului nostru se poate observa în cazul vârstnicilor cu afecțiuni psihice. Fiecare angajat este pregătit să ofere servicii de calitate, să fie atent și răbdător, sociabil și amabil. Un zâmbet dăruit contează mult pentru a crea o atmosferă plăcută. Personalul de la Empathy se asigură că fiecare zi este o zi fără griji și melancolii.

Vă așteptăm pe site-ul nostru: caminulempathy.ro