Cămin de bătrâni – o binefacere pentru cei de vârsta a treia

Apropiindu-se de finalul călătoriei terestre, în fața unui deznodământ inevitabil care este trecerea spre cealaltă lume, cei în vârstă caută să își pună ordine în viață,fiind momentul bilanțului existențial, în care tind să fie dominați de regretele unui trecut, de cele mai multe ori marcat de eșecuri și neîmpliniri, dar odată ce un cămin de bătrâni se transformă în ultimul domiciliu, treptat, bunicii își redescoperă acel sentiment de independență, care le permite să se mai bucure de viață.

În acest cămin de bătrâni, rezidenții dispun de programare complete de activități, pot lega prietenii, își pot continua vechile pasiuni sau perpetua rutina cu care erau obișnuiți.

Cămin de bătrâni

Cămin de bătrâni – Empathy

Un astfel de cămin este căminul de bătrâni Empathy, care oferă tot felul de avantaje care vin în sprijinul celor de vârsta a treia.

Persoanele cazate la noi, chiar dacă nu mai au pe nimeni alături de ei, se pot bucura de servicii de asistență medicală, la nevoie, beneficiază de consultații de specialitate și de tratamente adecvate deficiențelor de care suferă, fie ele chiar grave cum ar fi demența. Datorită posibilității de a fi monitorizați de personalul medical și auxiliar, datorită terapiilor la care au acces printr-o simplă programare, fără ca transportul să mai fie o problemă, se poate vorbi despre îmbunătățirea calității vieții și despre ameliorarea suferințelor fizice și psihice.

O opțiune similară este încurajatoare și pentru apartenenți, în special dacă au în familie vârstnici neputincioși, cu nevoi speciale, care necesită îngrijiri permanente.

La Empathy, veți descoperi un loc pe care, oricare dintre noi, îl poate numi „acasă”, și pentru multe persoane de vârsta a treia poate fi ultima casă. Specialiștii noștri vor ști mereu cum să îi trateze și cum să aibă grijă de cei dragi vouă pentru a prelungi clipele lor. Nu mai sta pe gânduri și alege cu încredere caminul nostru.