Facilitati Interior

Home Facilitati interior

Caminul de batrani EMPATHY

Facilitati interior

12 camere spatioase si aerisite. Camerele sunt dotate cu paturi medicale automizate, disponibile 2,3,4 sau 5 locuri.

La Căminele Empathy, am creat un mediu confortabil și prietenos, unde rezidenții noștri se pot bucura de facilități interioare deosebite, menite să le ofere o viață împlinită și plină de satisfacții. Ne-am asigurat că fiecare detaliu al facilităților noastre interioare contribuie la crearea unei atmosfere calde și primitoare. Iată câteva dintre facilitățile noastre care fac din Căminul Empathy un loc unic.

 

Camere spațioase și confortabile: Fiecare rezident beneficiază de o cameră personală, amenajată cu grijă și atenție la detalii. Camerele noastre sunt spațioase, oferind un loc privat și intim în care rezidenții se pot simți acasă. Mobilierul confortabil și decorul plăcut creează o atmosferă relaxantă și liniștitoare.

Săli de mese primitoare: O alimentație sănătoasă și plăcută este o componentă esențială a vieții noastre de zi cu zi. Sălile noastre de mese sunt amenajate cu gust și confort, oferind un cadru plăcut pentru mesele zilnice. Rezidenții noștri se bucură de mâncăruri delicioase și nutritive, pregătite de către bucătari talentați și grijulii.

Spații comune prietenoase: La Căminul Empathy, am creat spații comune atrăgătoare, unde rezidenții se pot întâlni, socializa și petrece timp de calitate împreună. Avem zone de relaxare confortabile, unde pot citi o carte preferată sau pot pur și simplu să se bucure de compania celorlalți. De asemenea, organizăm activități recreative și evenimente speciale, care aduc bucurie și distracție în viața rezidenților noștri.

Centru de îngrijire medicală: Înțelegem că asistența medicală adecvată este crucială pentru bunăstarea bătrânilor noștri. De aceea, Căminul Empathy dispune de un centru de îngrijire medicală bine echipat, unde personalul nostru calificat și empatic oferă servicii medicale de înaltă calitate. Colaborăm cu specialiști în domeniul sănătății pentru a asigura îngrijirea adecvată și tratamentele necesare.

Terenuri exterioare și grădină amenajată: În afară de facilitățile interioare, Căminul Empathy se mândrește cu terenuri exterioare frumoase și o grădină amenajată, unde rezidenții se pot bucura de aerul curat și de frumusețea naturii. Aceste spații sunt ideale pentru plimbări relaxante sau pentru petrecerea timpului în mijlocul naturii.

Confortul rezidentilor

Confortul rezidenților este o prioritate pentru Caminul de bătrâni Empathy. Ne asigurăm că fiecare rezident se simte confortabil și în siguranță prin oferirea unui mediu curat și îngrijit, camere spațioase și bine echipate și servicii de ingrijire personalizate pentru fiecare rezident in parte.

De asemenea, oferim o varietate de activități și programe, precum și facilități de recreere, cum ar fi o bibliotecă, un salon de coafură și un centru de fitness, pentru a ajuta rezidenții să se simtă activi și implicați.

In plus, ne asiguram ca rezidentii nostri au acces la servicii medicale de calitate si o echipa de ingrijire dedicata si preocupata de binele lor.

In concluzie, Caminul de batrani Empathy se asigura ca rezidentii sa se simta confortabil si in siguranta, oferind un mediu curat si ingrijit, servicii personalizate si activitati si facilitati care sa contribuie la o viata activa si implinita.

Serviciile caminului

La Caminul de batrani Empathy, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate pentru rezidentii nostri. Acestea includ asistenta medicala si ingrijire personala, activitati si programe sociale, mese nutritive si delicioase, si facilitati moderne pentru odihna si relaxare. Ne straduim sa intelegem si sa raspundem nevoilor individuale ale fiecarui rezident si sa oferim un mediu sigur si primitor pentru toti. In plus, incurajam si sprijinim participarea varstnicilor in activitati si programe care le sustin starea de bine si continua dezvoltare personala.

0786 300 500