Nutritie si hidratare​

Home Nutritie si hidratare

Caminul de batrani EMPATHY

Nutritie si hidratare

La Căminele de Bătrâni Empathy, ne preocupăm profund de bunăstarea și sănătatea rezidenților noștri, motiv pentru care oferim o gamă completă de servicii de îngrijire personală. În cadrul acestor servicii, ne asigurăm că rezidenții beneficiază de:

Asistență cu igiena personală: Echipa noastră dedicată este aici pentru a oferi asistență rezidenților în îngrijirea personală, inclusiv ajutor cu igiena, îmbrăcarea și schimbarea lenjeriei. Ne străduim să asigurăm că toți rezidenții se simt confortabil și curați în fiecare zi.

Nutriție echilibrată: Credem în importanța unei alimentații adecvate și echilibrate pentru sănătatea generală. Prin urmare, oferim 3 mese principale pe zi și o gustare, cu un meniu adaptat nevoilor individuale ale rezidenților. De asemenea, fragmentăm mesele în funcție de toleranța fiecărui rezident și oferim suplimente lichide, precum apă, ceai, compot și sucuri, pentru a asigura hidratarea corespunzătoare.

Variație alimentară: În meniul nostru, incluzând legume crude sau fierte (morcov, roșii, broccoli, țelină, cartofi, mazăre, fasole) și verdeturi proaspete. De asemenea, oferim fructe crude sau sub formă de compot, în funcție de sezon, cum ar fi mere, caise, piersici, portocale, cireșe și prune. Produse lactate, precum laptele, chefirul sau iaurtul, sunt incluse pentru a oferi proteine și calciu. Nuci și semințe în cantități moderate sunt, de asemenea, disponibile, oferind micronutrienți benefici pentru funcționarea optimă a creierului și sistemului cardiovascular. Carnea slabă, cum ar fi puiul și vita, este folosită în prepararea supelor, ciorbelor și a diferitelor feluri de mâncare.

Preparare proaspătă și calificată: Mâncarea noastră este pregătită zilnic în bucataria noastră proprie, dotată cu echipamente moderne performante. Utilizăm ingrediente proaspete și personal calificat, pentru a asigura preparate culinare delicioase și sănătoase.

Ne străduim să oferim nu doar îngrijirea fizică, ci și un regim alimentar adecvat și plăcut, care să contribuie la bunăstarea și satisfacția rezidenților noștri.

Mancarea este preparata zilnic, din ingrediente proaspete – de catre personal calificat. In bucataria proprie, dotata cu echipamente moderne performante.

Confortul rezidentilor

Confortul rezidenților este o prioritate pentru Caminul de bătrâni Empathy. Ne asigurăm că fiecare rezident se simte confortabil și în siguranță prin oferirea unui mediu curat și îngrijit, camere spațioase și bine echipate și servicii de ingrijire personalizate pentru fiecare rezident in parte.

De asemenea, oferim o varietate de activități și programe, precum și facilități de recreere, cum ar fi o bibliotecă, un salon de coafură și un centru de fitness, pentru a ajuta rezidenții să se simtă activi și implicați.

In plus, ne asiguram ca rezidentii nostri au acces la servicii medicale de calitate si o echipa de ingrijire dedicata si preocupata de binele lor.

In concluzie, Caminul de batrani Empathy se asigura ca rezidentii sa se simta confortabil si in siguranta, oferind un mediu curat si ingrijit, servicii personalizate si activitati si facilitati care sa contribuie la o viata activa si implinita.

Serviciile caminului

La Caminul de batrani Empathy, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate pentru rezidentii nostri. Acestea includ asistenta medicala si ingrijire personala, activitati si programe sociale, mese nutritive si delicioase, si facilitati moderne pentru odihna si relaxare. Ne straduim sa intelegem si sa raspundem nevoilor individuale ale fiecarui rezident si sa oferim un mediu sigur si primitor pentru toti. In plus, incurajam si sprijinim participarea varstnicilor in activitati si programe care le sustin starea de bine si continua dezvoltare personala.

0786 300 500