Nutritie si hidratare​

Home Nutritie si hidratare

Caminul de batrani EMPATHY

Nutritie si hidratare

Caminul de batrani Empathy oferă rezidenților noștri servicii de îngrijire personală completă, inclusiv ajutor cu igiena personală, îmbrăcăminte și schimbarea lenjeriei. De asemenea, ne asigurăm că rezidenții noștri sunt hidratați și alimentați adecvat prin furnizarea de mese delicioase și echilibrate, precum și asistență pentru a mânca dacă este necesar. Nutriția și hidratarea sunt esențiale pentru sănătatea generală și bunăstarea rezidenților noștri, astfel încât ne asigurăm că acestea sunt una dintre principalele noastre preocupări.

Pregatirea si servirea mesei zilnice:
3 mese/zi si gustare, meniul fiind adaptat dupa nevoile rezidentilor;
fractionarea meselor in functie de toleranta individuala;
Supliment lichid (apa, ceai, compot, sucuri, etc) pentru hidratarea rezidentilor;
Deplasare interior/exterior (dupa caz si nevoie existenta)

Legume crude sau fierte (morcov, rosii, broccoli, telina, cartofi, mazare, fasole) si verdeturi
Fructe crude sau sub forma de compot (in functie de sezon) – mere, caise, piersici, portocale, cirese, prune.
Produse lactate. Laptele reprezinta o sursa valoroasa de proteine si calciu. Probioticele din chefir sau iaurt contribuie la reglarea tranzitului digestiv si la sanatatea florei bacteriene intestinale.
Nuci si seminte in cantitati moderate – bogate in micronutrienti, cu efecte benefice in functionarea optima a creierului si sitemului cardiovascular.
Carne slaba (pui, vita) – folosita in prepararea supelor, ciorbelor si mancarurilor.

Mancarea este preparata zilnic, din ingrediente proaspete – de catre personal calificat. In bucataria proprie, dotata cu echipamente moderne performante.

Confortul rezidentilor

Confortul rezidenților este o prioritate pentru Caminul de bătrâni Empathy. Ne asigurăm că fiecare rezident se simte confortabil și în siguranță prin oferirea unui mediu curat și îngrijit, camere spațioase și bine echipate și servicii de ingrijire personalizate pentru fiecare rezident in parte.

De asemenea, oferim o varietate de activități și programe, precum și facilități de recreere, cum ar fi o bibliotecă, un salon de coafură și un centru de fitness, pentru a ajuta rezidenții să se simtă activi și implicați.

In plus, ne asiguram ca rezidentii nostri au acces la servicii medicale de calitate si o echipa de ingrijire dedicata si preocupata de binele lor.

In concluzie, Caminul de batrani Empathy se asigura ca rezidentii sa se simta confortabil si in siguranta, oferind un mediu curat si ingrijit, servicii personalizate si activitati si facilitati care sa contribuie la o viata activa si implinita.

Serviciile caminului

La Caminul de batrani Empathy, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate pentru rezidentii nostri. Acestea includ asistenta medicala si ingrijire personala, activitati si programe sociale, mese nutritive si delicioase, si facilitati moderne pentru odihna si relaxare. Ne straduim sa intelegem si sa raspundem nevoilor individuale ale fiecarui rezident si sa oferim un mediu sigur si primitor pentru toti. In plus, incurajam si sprijinim participarea varstnicilor in activitati si programe care le sustin starea de bine si continua dezvoltare personala.

0786 300 500