Seniore – casă de bătrâni specializată în îngrijirea persoanelor cu deficiențe

Îți dorești să vezi zilnic fericirea pe chipul bunicii tale, dar nu poți contribui fizic la bucuria ei? Bunicii sunt o parte din ființa noastră și ocupă un loc la fel de special precum părinții. Iar când aceștia nu mai sunt în forțe depline, lucrul acesta ne întristează. Cu atât mai mult când ne despart de dânșii kilometri îndelungați sau un program de lucru activ. Cu toții ne-am dori să avem grijă de ei până în ultima clipă a vieții! Atunci când lucrurile se complică din cauza unei afecțiuni specifice vârstei sau a regresiei unei boli, poți găsi alinare la Seniore. 

Seniore – casă de bătrâni specializată în îngrijirea persoanelor cu deficiențe

Dacă bătrânul tău este în permanență la pat și necesită asistență 24/7 sau nu-și poate desfășoara tabieturile zilnice, Seniore îi vine în ajutor. La această casă de bătrâni găsești personal dedicat, atent la detaliile fiecărui rezident în parte. Acesta ușurează viața bătrânului și a rudelor acestora, asigurând toate serviciile necesare unei bătrâneți decente. Seniore este opțiunea potrivită pentru toți cei care doresc un mediu de trai generos, liniștit și plin de posibilități. Persoanele cu deficiențe sunt toaletate și schimbate la nevoie, beneficiind inclusiv de servicii de cosmetică. Bineînțeles, nu le lipsește accesul la serviciile medicale personalizate sau la un regim alimentar corespunzător vârstei și afecțiunilor de sănătate.

Se oferă la cerere și participarea la o serie de terapii complementare ce pot contribui la ameliorarea sau tratarea unor afecțiunui. Societatea dispune inclusiv de parteneriate selectate atent cu clinici și medici specialiști în recuperarea fizică. 

Și echilibrul psihologic este la fel de important! Întocmai de aceea rezidenții vor beneficia constant de aer curat, acces la activități recreative etc. în limita posibilităților acestora. 

Odihna le va fi ușoară datorită dotărilor moderne ce asigură acces la televizor, climatizare, paturi prevăzute cu sonerie pentru urgențe. 

Dacă ești în căutarea unui loc sigur și confortabil pentru persoanele în vârstă, cu dezabilități (și nu numai), descoperă universul Seniore!