Azil de bătrâni – de ce să ne alegi pe noi

Când auzi cuvintele ”azil de bătrâni”, începi să te gândești la un loc lipsit de viață, din punctul unora de vedere, dar eu vin și vă dărâm acest concept. Vorbim despre un loc unde se socializează, oamenii se respectă, sănătatea fiecăruia este pe primul loc, comfortul, iubirea și nu în ultimul rând bucuria fac parte din viață de zi cu zi a unui rezident. Acum vă întreb eu pe voi: De ce există această gândire negativă despre acest spatiu magic?

Încă de când începi să te simți singur sau poate că nu te mai descurci la fel că înainte, trebuie să te gândești la o soluție pentru aceste aspecte care au apărut în viața ta. Îți venim în ajutor și îți propunem să vizitezi site-ul nostru, caminulempathy.ro, unde poți găsi răspunsurile la toate întrebările pe care tu le ai sau poate să îți clarifici anumite aspecte.

Acest azil de bătrâni dispune de 12 camere spațioase care sunt dotate cu paturi medicale automatizate, o gradină exterioară cu o suprafață de 1500mp și o terasă care are inclusiv balansoare. Majoritatea vârstnicilor vin aici în zilele călduroase pentru a citi și a se relaxa.

Nu te ai convins că un azil de bătrâni este ceea ce ai nevoie?

Noi suntem aici să îți răspundem la întrebările cele mai frecvente care apar atunci când nu ești sigur de ce decizie să iei. ”Oare mă voi simți bine?” – Da! Cu siguranță te vei simți minunat dacă alegi să faci parte din familia Empathy și cel mai important, te vei simți îndrăgit și respectat. ”Îmi va fi dor de cei dragi, cum și când îi voi revedea?” – Vrem să știi că ne dorim să te simți ca acasă și încurajăm participarea celor dragi la fiecare eveniment organizat și nu numai atunci.

Intră chiar acum pe site și vizualizează în detaliu!