Cămin de bătrâni așa cum ai visat!

Chiar dacă pare greu să ne despărțim de persoanele dragi ducându-i la un cămin de bătrâni nouă care înaintează în vârstă, trebuie să ne gândim că ei merită să își petreacă ultima perioadă a vieții într-un cadru confortabil și plăcut, fără să simtă că viața lor este pe sfârșite sau că nu mai au niciun rost.

Condiții ideale într-un cămin de bătrâni

În afară de confortul spațiului de dormit și de locuit, cei care vor fi cazați într-un cămin de bătrâni au nevoie și de alte lucruri. Spre exemplu, activitățile sunt un lucru indispensabil ca ei să simtă că nu trăiesc degeaba, doar stând în pat. Relaxarea include și distracția, într-o oarecare măsură. 

Asigurați-vă că bătrânii dumneavoastră au ce să facă în noul lor cămin, activitățile precum jocurile de cărți, șah, table sau serile de citit fiind binevenite în viața oricăruia dintre ei. 

De asemenea, în funcție de vârsta lor și de problemele de sănătate cu care se pot confrunta, unii au nevoie de condiții mai speciale, cum ar fi lifturi sau dușuri în loc de cadă, la baie. 

Cămin de bătrâni Seniore

Personalul căminului

Cu siguranță nu doriți ca persoanele dragi să fie lăsate în „voia sorții” sau să fie tratate nepotrivit din orice punct de vedere. Așadar, purtați o discuție cu personalul și vedeți ce fel de persoane sunt. Bătrânii trebuie lăsați în grija unor oameni capabili, săritori și înțelegători, înarmați cu multă răbdare. 

Căminele de bătrâni SENIORE

În cadrul căminelor Seniore, cei vârstnici nu vor simți lipsa unei familii, singurătate sau tristețe. Le sunt asigurate în orice moment sprijinul, liniștea și respectul pe care îl merită și de care au nevoie în urma unei vieți pline. Vor fi îngrijiți, ascultați, înțeleși, și mai ales – iubiți! 

Camerele de la căminele Seniore sunt foarte spațioase și confortabile, iar mâncarea nu se aseamănă cu cea de la spital – gătim mâncare naturală și gustoasă.

Suntem cea mai bună alegere pentru condiții, siguranță, și personalul fără cusur! Intră acum pe www.seniore.ro, completează chestionarul și construiește-le bătrânilor tăi șansa la „o nouă viață”. Noi știm să facem diferența între cămin și azil!