Cauți un azil de bătrâni de încredere? Apelează la Seniore

Îți dorești un adevărat cămin pentru bătrânii din viața ta? Dacă situația actuală nu-ți permite să te ocupi de ei cum se cuvine, Seniore îți oferă toate serviciile necesare. Seniore este un azil de bătrâni privat, nou construit, concentrat pe îndeplinirea nevoilor tuturor rezidenților. Astfel, dacă nu poți avea personal grijă de bătrânul din viața ta, poți solicita ajutorul specialiștilor. 

De ce Seniore este un azil de bătrâni de încredere

Încrederea într-un azil bătrâni ți-o oferă serviciile transparente, variate, dotările, toate raportate corect la costuri. Iar Seniore dispune de două complexuri generoase, în Domnești, Ilfov, cu o capacitate de 12 camere, respectuiv 5 grupuri sanitare. Căminul de bătrâni transformă acest centru dedicat într-un mediu prietenos și relaxant, rezidenții având la dispoziție întregul necesar zilnic. Seniore deschide brațele oricărui bătrân, indiferent de vârstă sau de condiția de sănătate. Fiecare va dispune de un regim alimentar conceput special de către nutriționiști, în raport cu necesitățile personale.

De asemenea, grija față de o bătrânețe sănătoasă este asigurată de personalul cu pregătire medicală. Iar pentru a se bucura de cele mai frumoase clipe petrecute aici, bătrânii pot avea numeroase activități. Curtea spațioasă le oferă șansa de a se relaxa admirând cerul, ascultând muzică sau citind o carte. Bineînțeles, Seniore oferă bătrânilor și posibilitatea de a fi activi, prin exerciții fizice sau diferite activități practice adecvate vârstei lor.

Odată cazați aici, poți oricând să-ți vizitezi seniorii sau să păstrezi legătura cu personalul atent. Vei menține legătura în permanență și vei dispune de mai multă liniște sufletească. Toți cei care apelează la Seniore se simt cu adevărat „acasă” pentru că dispun de întreg confortul necesar. Costurile și serviciile oferite sunt transparente, avantajoase, așa că poți oricând să oferi în dar un cadou magic tuturor bătrânilor din viața ta. Se vor bucura că alegi să le oferi întreaga atenție de care au nevoie la frumoasa vârstă a bătrâneții.