Centrul de îngrijire – Empathy este alegerea potrivită

Simți că nu mai faci față singur la încercări și că puterile tale se slăbesc pe zi ce trece? Nu trebuie să te demoralizezi sau să te sperii. Centrul de îngrijire pentru bătrâni, Empathy, îți vine în ajutor. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

Ne dorim să știi că în acest loc vei avea parte de tot ce ai nevoie începând de la îngrijire medicală și personală, până la persoane cu care vei putea să comunici și să rezonezi. Ne dorim să îți fim prieteni și o a doua familie.

Încă de când vei ajunge, vei vedea că suntem un grup de oamenzi calzi, iubitori și te vom primi cu brațele deschise. Centrul de îngrijire beneficiază de o curte exterioară de 1500mp, 12 camere foarte bine dotate și nu în ultimul rând, terasa din față pentru zilele de vară.

Centrul de îngrijire

 La centrul de îngrijire Empathy vei avea parte de o viață sănătoasă!

Atunci când vine vorba despre alimentație, nutriție și hidratare, dorim să știi și să fii sigur că totul este foarte bine pus la punct. Vor fi 3 mese pe zi împreună cu gustare, fiecare vârstnic va avea meniul adaptat după nevoie și suplimentele lichide. Toată mâncarea este preparată zilnic de către un personal calificat lucrând cu ingredient proaspete.

Centrul de îngrijire îți pune la dispoziție aparatura necesară pentru a-i contacta pe cei dragi și totodată, susținem vizitele constante ale persoanelor care fac parte din viața ta. Vrem să te simți cât mai în siguranță și aproape, măcar sufletește, de casa ta.

În cazul în care nu te-am convins încă, intră pe site-ul nostru, caminulempathy.ro, și vizualizează în detaliu. Toate informațiile de care vei avea nevoie ca să te decizi, le vei găsi acolo împreună cu imagini din interiorul și exteriorul complexului. Nu mai sta pe gânduri!