Facilitati exterior

Home Facilitati exterior

Caminul de batrani EMPATHY

Facilitati exterior

Caminul de batrani “EMPATHY” pune la dispozitie gradina exterioara cu o suprafata de 1500mp, unde va puteti bucura de aer liber si mici plimbari.

Caminul de batrani Empathy este o oază de liniște și confort pentru rezidenții noștri. Imaginează-ți o casă plină de viață și de dragoste, în care fiecare persoană este tratată cu respect și înțelegere. La Empathy, ne concentrăm pe îngrijirea completă a persoanelor în vârstă, oferind servicii de asistență medicală, îngrijire personală, prepararea mesei și curățenie.
Dar nu ne oprim doar la acestea, ne asigurăm că rezidenții noștri să se simtă implicați și activi, prin programe de terapie ocupațională, socializare și activități de grup, precum și excursii și evenimente speciale.
Facilitățile noastre, cum ar fi sala de fitness, sala de lectură, biblioteca, sala de mese și grădina, oferă oportunități pentru rezidenți să se bucure de viață la maxim.
Este un loc unde poti găsi pace și înțelegere, unde fiecare persoană este valorizată și iubită. Vino să descoperi lumea Empathy, acasă pentru rezidenții noștri.

Confortul rezidentilor

Confortul rezidenților este o prioritate pentru Caminul de bătrâni Empathy. Ne asigurăm că fiecare rezident se simte confortabil și în siguranță prin oferirea unui mediu curat și îngrijit, camere spațioase și bine echipate și servicii de ingrijire personalizate pentru fiecare rezident in parte.

De asemenea, oferim o varietate de activități și programe, precum și facilități de recreere, cum ar fi o bibliotecă, un salon de coafură și un centru de fitness, pentru a ajuta rezidenții să se simtă activi și implicați.

In plus, ne asiguram ca rezidentii nostri au acces la servicii medicale de calitate si o echipa de ingrijire dedicata si preocupata de binele lor.

In concluzie, Caminul de batrani Empathy se asigura ca rezidentii sa se simta confortabil si in siguranta, oferind un mediu curat si ingrijit, servicii personalizate si activitati si facilitati care sa contribuie la o viata activa si implinita.

Serviciile caminului

La Caminul de batrani Empathy, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate pentru rezidentii nostri. Acestea includ asistenta medicala si ingrijire personala, activitati si programe sociale, mese nutritive si delicioase, si facilitati moderne pentru odihna si relaxare. Ne straduim sa intelegem si sa raspundem nevoilor individuale ale fiecarui rezident si sa oferim un mediu sigur si primitor pentru toti. In plus, incurajam si sprijinim participarea varstnicilor in activitati si programe care le sustin starea de bine si continua dezvoltare personala.

camin batrani ilfov

0786 300 500