Facilitati Interior

Home Facilitati interior

Caminul de batrani EMPATHY

Facilitati interior

In caminul de batrani “EMPATHY” punem la dispozitie 12 camere spatioase si aerisite. Camerele sunt dotate cu paturi medicale automizate, disponibile 2,3,4 sau 5 locuri.

La Caminul de batrani Empathy, am creat un mediu care este atat confortabil cat si functional pentru rezidentii nostri. Facilitatile interioare includ camere cu paturi si mobilier confortabile, baie privata, televizoare LCD si internet de mare viteza. In plus, avem o sala de mese, un salon de lectura, un salon de recreere si o sala de activitati. De asemenea, oferim servicii de spalatorie si curatenie pentru rezidenti si spatii pentru depozitare. Am creat un mediu care se concentreaza pe siguranta, confortul si bunastarea rezidentilor nostri.

Confortul rezidentilor

Confortul rezidenților este o prioritate pentru Caminul de bătrâni Empathy. Ne asigurăm că fiecare rezident se simte confortabil și în siguranță prin oferirea unui mediu curat și îngrijit, camere spațioase și bine echipate și servicii de ingrijire personalizate pentru fiecare rezident in parte.

De asemenea, oferim o varietate de activități și programe, precum și facilități de recreere, cum ar fi o bibliotecă, un salon de coafură și un centru de fitness, pentru a ajuta rezidenții să se simtă activi și implicați.

In plus, ne asiguram ca rezidentii nostri au acces la servicii medicale de calitate si o echipa de ingrijire dedicata si preocupata de binele lor.

In concluzie, Caminul de batrani Empathy se asigura ca rezidentii sa se simta confortabil si in siguranta, oferind un mediu curat si ingrijit, servicii personalizate si activitati si facilitati care sa contribuie la o viata activa si implinita.

Serviciile caminului

La Caminul de batrani Empathy, ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate pentru rezidentii nostri. Acestea includ asistenta medicala si ingrijire personala, activitati si programe sociale, mese nutritive si delicioase, si facilitati moderne pentru odihna si relaxare. Ne straduim sa intelegem si sa raspundem nevoilor individuale ale fiecarui rezident si sa oferim un mediu sigur si primitor pentru toti. In plus, incurajam si sprijinim participarea varstnicilor in activitati si programe care le sustin starea de bine si continua dezvoltare personala.

0786 300 500