Seniore – căminul de bătrâni care le va alunga singurătatea

Seniore este un cămin pentru bătrâni, modern, dedicat îngrijirii acestora, care își propune să ofere servicii de calitate, la standarde înalte. Persoanele în vârstă sunt tratate aici cu grijă, devotament, dar mai ales cu răbdare.

Seniore dispune de un spațiu generos, cu camere spațioase, acestea fiind dotate cu aparatură modernă. La fel de generos este și spațiul exterior, acolo unde au loc cele mai savuroase discuții. Acest spațiu este folosit pentru socializare, pentru recreere și pentru reconectarea cu natura.

Fiecare vârstnic primește consultații corespunzătoare, starea de sănătate fiind monitorizată constant. Dietele sunt personalizate, astfel încât afecțiunile să fie prevenite sau ținute sub control. Acordăm mare atenție programului de odihnă, dar și programului de recreere. Este important ca fiecare dintre persoanele de la Seniore să simtă confort, liniște, dar și energia unui cămin adevărat. Fiecare vârstnic este consultat și, în funcție de asta, primește tratament adecvat, așadar nu trebuie să-ți faci griji cu privire la medicamente sau la starea de sănătate. Suntem aici ca să oferim ce avem mai bun. Personalul de la Seniore este amabil, receptiv, răbdător și atent la nevoile celor din cămin.

Seniore este locul în care părinții sau bunicii tăi se vor simți ca acasă. Seniore este gândit să ofere o atmosferă plăcută, relaxată și armonioasă tuturor vârstnicilor, pentru a se putea bucura în continuare de plăcerile vieții. Un loc care oferă confort, liniște și armonie. Bătrânețea nu trebuie și nu are de ce să fie grea. Bătrânețea trebuie să vină cu liniște, cu tihnă, cu confort și răbdare. Iar noi suntem aici pentru acest lucru.

Știți zicala „Cine nu are bătrân, să-și cumpere?” Ei bine, înțelepciunea unui bunic/bunică cu greu poate fi egalată, de aceea noi le acordăm toată atenția noastră, pentru că știm cât sunt de valoroși. Un izvor nesecat de pilde, experiențe și înțelepciune.

Pentru ei, facem tot ce ne stă în putință să se bucure de o bătrânețe liniștită.