Seniore este locul unde cei dragi ție vor găsi înțelegere și liniște

Seniore este locul unde cei dragi ție (indiferent că vobim despre bunici sau părinți) vor găsi înțelegere și liniște. Seniore asigură un confort sporit, un mediu curat, tratament adecvat, dar și o dietă corespunzătoare.

Întreg spațiul de locuit este special amenajat, condițiile fiind foarte prietenoase. Camerele sunt spațioase și beneficază de multă lumină naturală, grupurile sanitare sunt prevăzute cu tot ce este nevoie pentru igiena corporală, iar spațiul verde este locul unde câțiva pași sunt mereu bineveniți. Totul este curățat și dezinfectat cu grijă, în mod constant. Personalul de la Seniore este amabil, devotat și atent cu persoanele vârstnice, acestea fiind aspectele pe care punem accent în formarea acestuia. Receptivitatea personalului nostru este o calitate care îi recomandă și tot aceasta este cea care lasă multe zâmbete pe chipurile celor în vârstă.

Mâncarea este un alt criteriu de care ne ocupăm foarte atent.

Oferim mâncare gătită cu produse de calitate, respectând regimurile specificate de medici. Tratamentul este respectat, la fel orele de somn, dar și activitățile care presupun o minimă activitate fizică. Profităm la maximum de zilele însorite pentru a asculta cele mai interesante povești de viață. Și ne face plăcere să-i ascultăm, atâta timp cât aceștia povestesc cu zâmbetul pe buze.

Nu ne place să folosim cuvântul azil. Pentru că noi am construit Seniore de la o altfel de idee. Seniore a plecat de la ideea unui confort sufletesc, a pornit de la iubire, de la veselia unei case, de la căldura unui cămin. La Seniore găsești căminul care va aduce liniște în sufletul celor pe care-i iubești.

Am analizat foarte bine nevoile bătrânilor noștri (nu numai fizice, ci și emoționale) pentru a fi siguri că le putem oferi ceea ce au nevoie. Și știm că ne ridicăm la nivelul așteptărilor prin personalul nostru drăguț prin răbdare, prin grija pe care o acordăm fiecărui detaliu. Prin faptul că îi înțelegem și îi tratăm ca find parte din familie.